Cuma , 15 Mart 2024
Ana Sayfa / Eğitim / 2020 DHBT HAZIRLIK KURSU BAŞLIYOR!

2020 DHBT HAZIRLIK KURSU BAŞLIYOR!

2020 DHBT HAZIRLIK KURSU KAYITLARIMIZ BAŞLADI!

DHBT 2020 Kurs kayıtlarımız devam etmektedir.

KİHDER, DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgi Testi) Sınavları için DHBT Kursu düzenliyor. KİHDER Akademi ile artık gelenekselleşen DHBT kurslarında her zaman ilkleri başaran öncü olduğunu ispatlamıştır.

ÖNDER ANKARA ve KİHDER Başkanı Hafız Uğur Korkmaz eğitmenliğinde verilen DHBT kurslarımızda, her dönemde onlarca öğrencimizi Diyanet İşleri Başkanlığındaki Kariyer hedeflerine ulaşmalarının gururunu yaşıyoruz.

Kursumuzda; Kur’an-ı Kerim Bilgisi, Mezhep ve Dinler Tarihi, İslam İbadet Esasları, İslam İnanç Essâsları’nin yanısıra Hadis, Tefsir, Hitabet, Fıkıh, Siyer, Kelam dersleri de verilecek.
KİHDER konağında verilecek kursumuz 22 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Kayıt ve detaylı bilgi için lütfen 0530 965 47 79 ve 0553 771 32 71 numaralı telefonları aramaları gerekmektedir.

Siz de DHBT sınavını kazanmak istiyorsanız, iki yılda bir yapılan DHBT Kursu’nu sakın kaçırmayın!


DHBT Nedir?

DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi) 2 yılda bir ÖSYM tarafından yapılmaktadır. Bu sınavlara lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu olarak 3 farklı düzeyden girilmektedir. DHBT sınavına hazırlık eğitiminde oldukça iddialı olan ĶİHDER’ de sizlerinde yerinizi almanızı tavsiye eder sınavlarınız da başarılar dileriz.

http://www.kihder.com/egitim/2020-dhbt-hazirlik-kursu-kayitlarimiz-basladi.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TEKNOLOJİ İLE EĞİTİMİN BULUŞTUĞU YER: ŞEHİT AHMET ÖZSOY KIZ İHL

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Türsat’ı canı pahasına koruyan şehit Ahmet Özsoy’un adını taşıyan …

Bir cevap yazın

Sosyal Medya Hesaplarımız